Kaos och maraton på stan

En glad Ofelia när mamma kommer från jobb:)
Vilken dag!

På jobb har det varit kaos. Man har knappt hunnit med.

Sen bar det av mot BVC för Ofelias 1 1/2 års kontroll. Det var ett par rejäla krokodiltårar som föll när hon fick sprutan. Min stackars lilla unge!


Efteråt gick vi en runda på stan. Att stå i kö och sitta i vagnen är inget Ofelia har tålamod till. Hon tar sig ur selen och klättrar ur vagnen innan man ens hinner blinka. Att springa runt är ju också väldigt kul, springa ifrån sin mamma då förstås. Så jag gav upp mitt försök att hinna med några ärrenden och gick istället hem med en gnällig dotter. Ni kan tro att jag är genomsvettig efter allt jagande idag, puh!

Men nu sitter det en liten ängel sidan om mig i soffan. När Emil i Lönneberga filmen är på så är det lugna gatan hemma hos oss. Så nu ska jag passa på att mysa med min dotter innan det är välling-time.

Kram på erNytt i lillans rum

Ny säng till Ofelia köptes in för ett tag sen. En gammal, antik utdragssäng som vi fyndade på loppis.
Nu är den fixad och vitmålad (såklart) och omringad av mysiga sänghimlen som vi köpte i Indonesien.
Än sålänge har hon inte sovit där. Hon sover i mammas och pappas rum och lär fortsätta med det ett bra tag. Vi har en icke -barnsäker lägenhet med en mardrömstrappa som vi inte gillar alls. Men stolt är hon över sin "stora" säng och älskar att bädda ner sig där och titta i sina böcker.
Nu ska jag koncentrera mig på idol och mannen i huset.
KRAM

Bloggstart

Bild från somras på min lilla skatt
Det var evigheter sen! Fy tusan vad jag saknat att blogga.
Men nu kör vi!
Ofelia har börjat på dagis, min stora tjej som redan är 18 månader. Det är de 18 snabbaste månaderna i mitt liv. Tiden har bara rusat förbi. Jag har börjat jobba igen och tycker verkligen det är kul. Och mycket bättre känns det att Ofelia älskar sitt dagis.
Kvällens nöje är Svenska Hollywoodfruar. Maria Montazami är lika go som alltid. Men Gunilla är ju HEMSK?!
Nu ska jag ta hand om min halvkrassliga Jonas, stackarn.
Ha en skön måndagskväll kära läsare.
KRAM

RSS 2.0