2 veckor idag

Idag blir vår minsta älskling 2 veckor gammal. Hjälp vad fort det går! Denna lilla donnan är så underbart snäll och gör det verkligen enkelt för oss. Ofelia är så glad för henne så det blir mycket pussande på lilla bebisen. Nu är det matdax!


2012-07-16 En prinsessa föds

Hon är här. Vårt lilla underverk. Vi är fullständigt förälskade i denna lilla varelse. Ofelia är världens bästa storasyster, en stolt sådan. Det blir ett kort inlägg för nu ska jag njuta vidare av min underbara familj...


Semestertider..

Hurra! Nu har även min kära man semester. 6 veckor ska vi njuta tillsammans. Och det gör vi bäst här...


Storasyster

Snart blir vår älskade Ofelia storasyster. Ska bli spännande att se hur hon reagerar! Hon tar väldigt bra hand om sin docka så jag kan tänka mig att hon kommer vilja hjälpa till med allt! Efter dagens kontroller och ultraljud ligger bebisen kvar i säte. Så förhoppningsvis blir det bebis tidigare än beräknat. Och det gillar vi:)


Bästa vännerna..

Det har fallit många regndroppar denna sommaren. Men vi är inte ledsna för det. Vi tar tillvara på varenda skön stund här ute på landet:). Katterna trivs som bara den. Även om dom har en envis 2 åring efter sig stup i kvarten så älskar dom det. Dom får ju massor med uppmärksamhet, och det gillar dom:). Och Ofelia älskar våra små katter. Nu ska det lagas mat. Vi hörs!


Allt jag ser..

När jag tittar ner så är detta allt jag ser. Ett par gigantiska bröst och en ännu mer gigantisk mage. Imorgon går jag in i v 39. Det närmar sig!! Bebisen ligger fortfarande i säte, dvs med rumpan nedåt och huvudet mot mina revben, aj. Det sista handlades igår, en babyfilt. Det måste man ha. Nu ska jag bara bli klar med BB-väskan, jag är sent ute denna gången. Sen är det bara till att vänta....å vänta...


...


Nya vagnen

 
Jippie! Vagnen har kommit. Jonas och Ofelia har provkört. Det blev en mountain buggy duo. Tror det kommer bli bra. Ofelia gillar den, jag och Jonas med. Hoppas bebben också gör det.

RSS 2.0